IK HOU VAN DELLE
"Winksele-Delle" Buiten Gewone Buurt tussen Leuven en Kampenhout.

Nieuwsberichten

Plannen steenweg bekend - woensdag 19 oktober 2016

Op 17 oktober hield het Agentschap Wegen en Verkeer Vlaams-Brabant (AWV) een infovergadering in de parochiezaal 

van Winksele-Delle. Daar werd toelichting gegeven omtrent de plannen om de Mechelsesteenweg her 

aan te leggen.

 

Koning Boudewijnstichting "Buiten Gewone Buurt”

In het kader van de oproep “Buiten Gewone Buurt” selecteerde de Koning Boudewijnstichting het projectvoorstel “ik hou van Delle”.

Met de oproep “Buiten Gewone Buurt” wil de Koning Boudewijnstichting bewoners ondersteunen die een concreet project willen realiseren voor hun buurt, wijk of dorp.

De nadruk lligt hierbij op de participatie van bewoners, met bijzondere aandacht voor bewoners die nog niet betrokken waren op wijk-, buurt of dorpsniveau.

Voor deze bewoners betekent dit vaak hun eerste lokaal engagement. Voor de buurt of het dorp kan dit ook een nieuwe dynamiek geven aan het lokaal engagement.

De voorgestelde projecten:

  • moeten zich afspelen in een buurt of een dorp (het kan gaan om één of meer straten, een dorp, een verkaveling, een sociale wijk of zelfs een appartementsgebouw; het project kan ook verschillende buurten of wijken met elkaar in contact brengen);

  • moeten nog van start gaan of hun realisatie is voorzien op een realistische en korte termijn (het kan dus niet gaan om projecten die al afgelopen zijn).
  • houden een concrete realisatie in of de voorbereiding van het project met de verschillende partners;
      • moeten ten goede komen aan de buurt of het dorp in zijn geheel en beantwoorden aan behoeften, verwachtingen en wensen van de bewoners.

meer info? klik hier: Koning Boudewijnstichting

Activiteiten in Winksele-Delle

Locations:
select
Geen activiteiten gevonden

Copyright © 2013. All Rights Reserved.